• Офіційний партнер
  • Генеральний медіапартнер
  • Титульний партнер
  • Партнер запливу 1.5 км
  • Офіційний хронометрист
  • Партнер Велоетапу
  • Партнер Забігу 5 км
  • Організатор

Новини

21.04.2021

Бренд Нoka став партнером забігів на стартах Triathlon Ukraine у 2021 році

Цьогоріч компанія Triathlon Ukraine проведе свій перший сезон і організує п’ять стартів: змагання з дуатлону, акватлону й триатлону. У межах кожного з п’яти стартів, окрім основної дистанції, відбудуться також індивідуальні забіги. Партнером забігів на 5 км і 10 км став бренд бігового та трейлового взуття Нoka.

 

«Провести перший сезон — це дуже відповідальне завдання. Необхідно, щоб усе пройшло на вищому рівні, а учасники отримали максимальний заряд енергії та драйву. Раді, що на цьому шляху до нас приєднався бренд Нoka. Разом ми виведемо організацію забігів у межах триатлонних стартів на новий рівень і згуртуємо на стартах у столиці бігових ентузіастів з усієї країни», — коментують партнерство у Triathlon Ukraine.

 

Бренд Нoka чудово розуміється, які саме кросівки найкраще підходять для бігу та трейлу, адже з 2008 року займається їх розробкою та виробництвом. І у 2021 році бренд підтримує забіги в п’яти стартах від Triathlon Ukraine, які відтепер називатимуться Нoka Забіг 10 км і Нoka Забіг 5 км.

«Для багатьох спортсменів забіги на стартах Triathlon Ukraine стануть першими в цьому біговому сезоні, тож ми раді стати партнером змагань та підтримати бігунів. Вдалий старт – запорука вдалого сезону, тому команда Hoka в Україні докладе всіх зусиль, аби старт видався на славу. До того ж, амбасадори Hoka в Україні також візьмуть участь у забігах. Тож до зустрічі на старті, та бажаємо всім активного сезону!» — коментують партнерство у Hoka.

 

У межах змагань ДУАТЛОН КУБОК КИЄВА й АКВАТЛОН КУБОК КИЄВА відбудеться Нoka Забіг 10 км, а у межах триатлонних стартів (СПРИНТ ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА, ОЛІМПІК ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА, 70.3 ТРИАТЛОН КУБОК КИЄВА) Нoka Забіг 5 км. Учасники поринуть у атмосферу справжнього бігового івенту, а на фініші —  здобудуть фантастично красиві медалі.

Нoka Забіг 10 км і Нoka Забіг 5 км ідеально підійдуть для тих, хто бажає розпочати сезон після зими, прокачати свої сили та швидкість на короткій дистанції або підтримати друзів, які стартують на основній дистанції. 

Розпочати сезон можна вже 18 квітня, саме тоді відбудеться старт Нoka Забіг 10 км у межах заходу ДУАТЛОН КУБОК КИЄВА. А загалом розклад бігових стартів виглядає так:

 

Довідка

Hoka —  бренд, створений Жаном-Люком Дайардом та Ніколя Мерму, що зробив справжню революцію у трейловому та марафонському бігу.

Triathlon Ukraine — спільний проєкт організаторів Run Ukraine та триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine проведе свій перший сезон і організує 5 стартів. 

 

Партнер забігів — Hoka

Організатор — Triathlon Ukraine

 

Контакти:

 

Анастасія Бойко

тел: +380 95 877 2847

email: [email protected] 

 

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]