• Офіційний партнер
  • Генеральний медіапартнер
  • Титульний партнер
  • Партнер запливу 1.5 км
  • Офіційний хронометрист
  • Партнер Велоетапу
  • Партнер Забігу 5 км
  • Організатор

Новини

13.05.2021

Компанія Dragon Capital стала титульним партнером стартів Triathlon Ukraine у 2021 році  

Цьогоріч Triathlon Ukraine, спільний проєкт компанії Run Ukraine та триатлонної команди Sapik Team, проведе свій перший сезон і організує чотири масштабні старти з триатлону. 

 

Ми раді повідомити, що найбільша інвестиційна компанія України, Dragon Capital, стала титульним партнером усіх заходів Triathlon Ukraine у 2021 році:

 

 

“У 2021 році Triathlon Ukraine проведе свій дебютний сезон. Це амбітне та відповідальне завдання для нас. Необхідно, щоб усе пройшло на найвищому рівні, а учасники стартів отримали максимальний заряд драйву та задоволення від змагань.

 

Тому для нас дуже важливо мати партнерів, які б підтримували та розділяли нашу місію — популяризацію триатлону та здорового способу життя серед українців. 

 

І ми пишаємося, що одна з найбільших інвестиційних компаній України, Dragon Capital, готова разом з нами створювати такі масштабні спортивні івенти та зокрема розвивати український триатлон. Завдяки такій потужній підтримці ми впевнені у своїх силах“, — прокоментував партнерство генеральний менеджер Triathlon Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Генеральний директор та засновник Dragon Capital Томаш Фіала сам активно займається триатлоном, зокрема пройшов 5 повних Ironman, 1 Ultra-триатлон (подвійний), а також 7 половинних дистанцій, тож як ніхто інший знає цей спорт зсередини та розуміє специфіку таких стартів.

 

“Триатлон — це відмінний спосіб зняти стрес, поліпшити здоров’я, підняти рівень енергії для роботи та життя, а також дати правильний приклад своїм дітям. Завдяки триатлону, своїм тренерам і команді Sapik Team за останні 6 років я познайомився з багатьма цікавими людьми. Заради змагань я побував у багатьох країнах і пізнав їх з іншого боку. Я хотів би дати можливість максимальній кількості людей взяти участь у професійно організованих змаганнях в Україні та підготуватися до повної дистанції Ironman. Саме тому Dragon Capital вирішив підтримати ці спортивні івенти. Ми раді стати партнером амбітного проекту Triathlon Ukraine та разом розвивати триатлон в Україні“, — прокоментував партнерство генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

 

“З Томашем Фіала ми давно знайомі, тренуємося разом більше 6 років. Ми раді, що наші дружні стосунки перейшли у сферу бізнесу, і лідер фінансового ринку — Dragon Capital — приєднався до проекту Triathlon Ukraine. 

 

Я впевнений, коли об’єднуються професіонали своєї справи, разом вони можуть досягти великих результатів. А цілі у нас масштабні — вивести український триатлон на найвищий міжнародний рівень, проводити змагання не лише в Україні, але і в Європі, та приймати триатлетів з усього світу”, — коментує співзасновник Sapik Team Данило Сапунов, один із найтитулованіших триатлоністів України.

 

Довідка:

 

Dragon Capital — найбільша інвестиційна компанія України, що надає повний спектр інвестиційно-банківських та брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія була заснована у 2000 році і має успішний багаторічний досвід залучення прямих інвестицій в Україну.

 

Triathlon Ukraine — це спільний проєкт компанії Run Ukraine та триатлонної команди Sapik Team. У 2021 році Triathlon Ukraine організує 4 старти: змагання з дуатлону та триатлону. У межах кожного старту, окрім основних, будуть також індивідуальні змагання з бігу або плавання.